Geslaagde seizoensafsluiting

Het seizoen werd vrijdagavond 27 mei op een goede manier afgesloten. Voorzitter Edwin Baeten opende de avond met een analyse. De senioren haalde 92 punten, scoorde 201 doelpunten en incasseerde 319 doelpunten. Sportief gezien niet zo’n best seizoen dus met uitzondering van het 3de die met de maximale score kampioen werden. Baeten sprak van een onbalans tussen de teams waaraan het komende seizoen iets gedaan moet worden. Jan van de Wouw werd extra bedankt voor het bouwen van de tribune en terreinmeester Bert Hems werd ook weer in het zonnetje gezet.

Hierna nam Henk de Ouden het woord en benadrukte nogmaals het belang van het eerste elftal. Hierna reikte hij zoals elk jaar de prijzen uit. Murat Ozcan werd benoemd tot beste speler van het jaar, Maikel van den Heuvel tot topscoorder van het jaar en het Derde elftal tot team van het jaar.

Een speciale prijs was er voor Bocht Topper Lars Fonken. Uit het niets opgedoken, 72x volle bak getraind en daardoor een vaste waarde in het eerste elftal van de Bocht ’80 geworden. Dan mag je met recht zeggen dat je een Bocht Topper bent. Goed bedacht Henk de Ouden. Sjapoo!

Derde Henk den Ouden Lars Fonken Maikel Heuvel