Eenvoudige overwinning De Bocht ’80 op Molenschot; 4-0

90 minuten lang eenrichtingsverkeer op het doel van Molenschot. De Bocht ’80 was duidelijk een maatje te groot. Het is dat De Bocht ’80 veel kansen mistte anders was het een monsterzege geworden. Al na 45 seconden stond de 1-0 op het scorebord door een treffer van Bart Hermsen. Maarten Verheijden bepaalde in de 27ste minuut de ruststand op 2-0. Na rust verdubbelde De Bocht ’80 de score door treffers van Murat Ozcan (61) en Thijs van Dongen (82). Eindstand 4-0.

De Bocht ’80 speelde sterk vandaag. In de 45ste seconde zette Marcel van de Wouw de bal haarscherp voor en schoot Bart Hermsen direct de 1-0 binnen. Een bliksemstart. Hierna bleef De Bocht ’80 aan de lopende band kans creëren. Thijs van Dongen kopte in de vierde minuut net naast en schoot in de 21ste minuut op de keeper. Een minuut later schoot Maarten Verheijden de bal van dichtbij hoog over uit een corner. In de 27ste minuut speelde Marcel van de Wouw de bal goed vrij waarna Wesley Henraath goed doorging op de achterlijn en Maarten Verheijden op maat bediende die de 2-0 noteerde. Hierna nog legio kansen voor De Bocht ’80 maar geen doelpunten meer. Ruststand 2-0.

Na rust tikte Thijs van Dongen de bal op de lat na een goede voorzet van Marcel van de Wouw. In de 55ste minuut de eerste doelpoging van Molenschot uit een vrije trap die naast het doel belandde. In de 61ste minuut schoot de absolute uitblinker van de dag Murat Ozcan het derde doelpunt van de dag binnen nadat Thijs van Dongen de bal perfect breed legde; 3-0. In de 65ste minuut eindelijk een doelpunt voor Thijs van Dongen maar die werd afgekeurd wegens buitenspel. Een kwartier voor tijd een perfect diepe bal van Patrick Smits op Marcel van de Wouw die vol uithaalde maar de keeper op zijn pad vond. In de 82ste minuut kreeg Thijs van Dongen waar hij recht op had. Maarten Verheijden speelde de bal behendig vrij waarna Thijs van Dongen de bal binnen kon tikken. Eindstand 4-0. Een eenvoudige en dik verdiende overwinning voor De Bocht ’80.