Derby De Bocht ’80 – LSV in evenwicht; 1-1

De derby tussen De Bocht ’80 en LSV verdiende geen winnaar en die kwam er dan ook niet. In de 2de minuut werd het 0-1 door een treffer van Davey Schellekens. In de 12de minuut maakte Thijs van Dongen namens de thuisploeg de gelijkmaker. Hierna was er veel strijd maar er werd niet meer gescoord. Een terechte puntendeling in een Derby niet groots was maar wel tot de laatste minuut spannend bleef.

LSV startte flitsend. De Bocht was nog niet wakker waardoor Davey Schellekens de bal in de 2de minuut al in het net had liggen; 0-1. In de 7de minuut een vrije kopkans voor Davey Schellekens maar Edwin der Kinderen stond goed opgesteld. Maikel van den Heuvel kreeg een schietkans in de tiende minuut maar zijn schot ging ver naast. In de 12de minuut legde Gabby Gijzen de bal goed klaar voor Thijs van Dongen die verwoestend uithaalde en de 1-1 binnen schoot. In de 18de minuut een kans voor Thanh Nguyen maar LSV keeper Lars Kruijssen won het 1 tegen 1 duel. In de 22ste minuut haalde LSV een kopbal van Thijs van Dongen van de doellijn. In de 44ste minuut nog een schot van Gabby Gijzen maar die zag zijn inzet over gaan. Russtand 1-1.

Na rust kreeg Job Kruijssen een goede kans in de 50ste minuut maar Bocht goalie Edwin der Kinderen was niet van plan er nog meer door te laten. In de 60ste minuut kopte Thijs van Dongen net naast uit een vrije trap van Murat Ozcan. In de 75ste minuut een strakke voorzet van Thijs van Dongen op Thanh Nguyen maar die kon net niet bij de bal. Invaller Luuk Hobbelen had LSV een hele mooie dag kunnen bezorgen in de slotfase maar Edwin der Kinderen liet zich ook deze keer niet passeren. Eindstand 1-1. Een terechte uitslag in een Derby die geen winnaar verdiende.