De Bocht ’80 verliest van WSJ; 2-3

De Bocht ’80 speelde een slechte eerste helft en stond daardoor bij rust met 1-3 achter. De eerste 3 doelpunten vielen binnen 6 minuten. Housam Gharmaoui maakt de 0-1 in de derde minuut. Thijs van Dongen maakte 1-1 in de vijfde minuut maar één  minuut later stond het al weer 1-2 door Chabib Chikhi. In de 37ste minuut kopte Salim Zeroual de 1-3 binnen. Na rust was De Bocht ’80 de betere partij en scoorde de 2-3 in de 51ste minuut via Lars Fonken. Hierna creëerde de Bocht diverse kansen maar verzuimde om te scoren. Einduitslag 2-3.

Al in de tweede minuut slalomde Serdar Gul door de defensie van De Bocht ‘80 maar mistte. Eén minuut later werd het wel 0-1. De bal kaatste terug via de scheidsrechter waarvan Housam Gharmaoui profiteerde. Direct na de aftrap een diepe bal van Murat Ozcan op Lars Fonken die perfect voorzette zodat Thijs van Dongen de 1-1 kon binnen tikken. In de zesde minuut een hoge bal waar de defensie van de Bocht ’80 volledige onderdoor liep waarna Chabib Chikhi de bal zo kon binnen lopen;1-2. Hierna creëerde de Bocht enkele kleine kansen via Thijs van Dongen, Lars Fonken en Patrick Broks maar echt gevaarlijk werd het niet. In de 37ste minuut kopte Salim Zeroual uit een corner de 1-3 binnen.

Na rust in de 51ste minuut een prima vrije trap van Patrick Broks waaruit Lars Fonken de bal onhoudbaar binnen schoot; 2-3. Hierna speelde de wedstrijd zich volledig af op de helft van WSJ. In de 83ste minuut scoorde Lars Fonken de gelijkmaker maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Murat Ozcan vlamde hierna nog diverse malen op doel en Bart Hermsen mistte een dot van een kans maar de bal wilde er gewoonweg niet in. Eindstand 2-3 in het voordeel van WSJ. Een onnodige nederlaag voor De Bocht ’80. Einde seizoen, volgens seizoen weer nieuwe kansen.