De Bocht ’80 verliest van DVVC; 3-5

Een zwaar gehavend de Bocht ’80 moest haar meerdere erkennen in DVVC. Door treffers van Patrick Broks en Thanh Nguyen kwam De Bocht op 2-0 voorsprong. Nog voor rust kwam DVVC op gelijke hoogte door treffers van Stefan van Dongen en Ron Heijmans. Na rust scoorde Stefan van Dongen zijn tweede doelpunt; 2-3. Wesley Henraath maakte in de 82ste minuut de 3-3. In de slotfase mocht DVVC echter nog tweemaal scoren via Koen Swanen en wederom Stefan van Dongen. Een terechte overwinning voor DVVC. Eindstand 3-5.

Patrick Broks zette via een kopbal de Bocht op 1-0 voorsprong in de 9de minuut. In de 23ste minuut onderschepte Patrick Broks de bal en stuurde hij Thanh Nguyen de diepte in waarna hij de 2-0 scoorde. Hierna ging het initiatief geheel naar DVVC. Bocht keeper Desley Fonken moest enkele keren gestrekt en hield het doel schoon tot in de 35ste minuut toen Stefan van Dongen mocht scoren door slecht verdedigend werk van De Bocht; 2-1. In de 42ste minuut draaide Neset Olmez zich prachtig vrij waarna Ron Heijmans de bal snoeihard in de touwen joeg. Ruststand 2-2.

Na rust verdedigde De Bocht slecht uit in de 53ste minuut waardoor Stefan van Dongen ongestoord zijn tweede doelpunt kon maken; 2-3. Hierna gebeurde er niet heel veel. De Bocht kon niet meer en DVVC geloofde het wel. In de 82ste minuut maakte invaller Wesley Henraath geheel uit het niets de 3-3 nadat hij goed door ging en drie man inclusief keeper passeerde. De wedstrijd leek in een remise te eindigen maar daar dacht DVVC anders over. Die zette nog een keer extra aan waardoor het volledig verdiend naar een 3-5 overwinning uitliep door treffers van Koen Swanen en Stefan van Dongen in de 87ste en 90ste minuut.