De Bocht ’80 pakt wederom 3 punten; 1-2 tegen Terlo

Zondag 7 april. 12 punten in 4 wedstrijden. Een ongekende prestatie voor De Bocht ’80. Voor rust speelde De Bocht ‘80 slecht en kwam het op 1-0 achter. Na rust kwam De Bocht langszij in de 71ste minuut door een kopbal van Gabby Gijsen. In de 80ste minuut een geweldige bal van Mark van Dongen waarna Thanh Nguyen de eindstand bepaalde op 1-2. Geen fraaie overwinning voor De Bocht maar daarmee niet minder leuk.

Thanh Nguyen had de eerste kans van de wedstrijd maar zijn vizier stond niet op scherp. In de 13de minuut faalde de verdediging van De Bocht waarvan Terlo dankbaar profiteerde; 1-0. Een minuut later een mooie kans voor De Bocht via Mark van Dongen maar die vond de keeper op zijn weg. In de 25ste minuut een grote kans voor Terlo maar keeper Desley Fonken redde zeer knap. In de slotfase van de eerste helft nog twee kansen voor De Bocht maar Gabby Gijsen en Thanh Nguyen kregen de bal niet in het net.

Direct na rust schoot Mark van Dongen goed op doel maar vond weer de keeper van Terlo op zijn weg. In de 67ste minuut wederom een uitstekende redding van Desley Fonken. In de 71ste minuut een corner van Thanh Nguyen die door Gabby Gijsen bekwaam binnen werd gekopt; 1-1. De Bocht rook dat er meer in zat. Murat Ozcan schoot op doel maar zag zijn inzet gekeerd en Gabby Gijsen schoot net voorlangs. In de 80ste minuut een wereldpass van Mark van Dongen op Thanh Nguyen die de eindstand bepaalde op 1-2. Wederom 3 punten voor De Bocht ’80.