De Bocht ’80 krijgt te weinig tegen TERLO; 0-0

De Bocht ’80 speelde vandaag thuis tegen Terlo. Beide ploegen creëerde kansen maar scoorde niet. De Bocht ’80 had gezien de tweede helft het meest recht op de overwinning maar die kwam er niet. Eindstand 0-0.

In de derde minuut schoon Koen Daris namens Terlo op de paal. Maikel van den Heuvel schoot in de zesde minuut naast nadat Murat Ozcan hem mooi vrij speelde. Harm van den Bosch schoot in de achtste minuut ook net naast nadat Bart Hermsen de bal klaar legde. In de 30ste minnut draaide Maikel van den Heuvel zich goed vrij maar zijn schot belandde in de handen van de keeper. In de 36ste minuut brak de snelle Koen Daris weer door en schoot hard op doel maar keeper Edwin der Kinderen was niet van plan zich te laten passeren en redde bekwaam.

Direct na rust was Koen Daris in de eerste minuut weer gevaarlijk maar scoorde niet. In de 57ste minuut schoot Mischa Kunnen net naast. Hierna schakelde de Bocht ’80 een tandje bij waardoor Terlo niet meer onder de druk uit kwam. Patrick Broks schoot een vrije trap in de handen van de keeper in de 60ste minuut en hij kopte vier minuten later naast uit een corner. In de 66ste minuut een prima actie van Tim Evers maar die zag zijn inzet via de lat over gaan. Lars Fonken had in de 71ste minuut de wedstrijd moeten beslissen op een vlijmscherpe voorzet van Kevin van der Meijden. Lars Fonken draaide zich in de 76ste minuut perfect vrij waarna hij Tim Evers in stelling bracht maar ook deze inzet leidde niet tot een doelpunt. In de 79ste minuut kopte Tim Evers de bal door op Lars Fonken maar die zag zijn inzet op de paal gaan. De bal wilde er gewoonweg niet in. Eindstand 0-0.