De Bocht ’80 komt tijd tekort tegen Knegselse Boys; 3-4 verlies

Een wedstrijd die geen winnaar verdiende maar het wel kreeg. Na één minuut stond het al 0-1 voor Knegselse Boys door een treffer van Joos Box. Thijs van Dongen maakte er in de 15de minuut 1-1 van. De Bocht ’80 verloor de wedstrijd in de blessuretijd van de eerste helft door tweemaal uit een corner niet alert te zijn waardoor Mark Kuyken en Bram Steen de ruststand bepaalde op 1-3. Na rust was de wedstrijd in evenwicht. In de 63ste minuut werd het 1-4 door een treffer van Hein Willems. De Bocht kwam nog terug in de wedstrijd. Ahmet Gűrel benutte een penalty in de 80ste minuut en Thijs van Dongen scoorde in de 85ste minuut de 3-4. De gelijkmaker hing in de lucht maar kwam er niet. Eindstand 3-4.

Thijs van Dongen scoorde bijna binnen een halve minuut namens De Bocht ’80. Een minuut later stond het echter 0-1 na dom balverlies van de Bocht ’80 waarvan Joos Box profiteerde. Thijs van Dongen profiteerde van een verkeerde uitspeelbal van de keeper van Knegselse Boys waardoor het na 15 minuten 1-1 stond. De Bocht ’80 kreeg halverwege de eerste helft kansjes via Thijs van Dongen, Maarten Verheijden, Patrick Broks en Harm van den Bosch maar scoorde niet. Knegselse Boys was feller dan de Bocht ’80 wat bij elke corner tot uitdrukking kwam. In de 46ste minuut schoot verdediger Mark Kuyken de bal uit een corner via onderkant lat binnen en in de 47ste minuut scoorde Bram Steen ook uit een corner. Ruststand 1-3.

Na rust ging de wedstrijd gelijk op. Echte kansen werden er niet gecreëerd. In de 63ste minuut combineerde Knegselse Boys goed waarvan Hein Willems profiteerde; 1-4. De Bocht ’80 werd sterker maar echte kansen kwamen er niet. In de 80ste minuut ging de bal op de stip. Thijs van Dongen mistte maar de scheidrechter gaf De Bocht ’80 een herkansing die door Ahmet Gűrel wel werd benut 2-4. De Bocht geloofde er weer in wat tot uitdrukking kwam in de 85ste minuut. Thijs van Dongen haalde verwoestend uit waardoor het 3-4 stond. De Bocht ’80 ging naarstig op zoek naar de gelijkmaker maar die kwam er niet. Eindstand 3-4. Wederom geen punten voor De Bocht ’80 dat vandaag op basis van inzet wel een puntje had verdiend.