De Bocht ’80 kansloos tegen RIEL; 0-4 verlies

De Bocht ’80 was kansloos tegen een veel feller Riel. Al in de 8ste minuut stond het 0-1 door een treffer van Rob Bok. Op slag van rust werd het 0-2 door Peter de Weert. De tweede helft probeerde De Bocht het nog wel maar het kon geen vuist maken. In de 84ste en 92ste minuut liep Riel uit naar een ruime 0-4 overwinning door treffers van Luuk Brekelmans en Rick van Berkel.

Voor rust zat er onnodig veel emotie in het spel in woord en gebaar. Riel startte heel fel waar De Bocht ’80 geen antwoord op had. In de 8ste minuut werd het veldoverwicht al uitgedrukt in een doelpunt door een treffer van Rob Bok. De Bocht ’80 stelde er voor rust niets tegenover en kwam slecht tot twee halve schoten van Maarten Verheijden en Vinny van Kleef. In de 44ste minuut schoot Peter de Weert de bal onhoudbaar in de bovenhoek. Ruststand 0-2.

Na rust probeerde De Bocht ’80 het wel. Een vrije trap van Marcel van de Wouw in de 50ste minuut werd door de keeper losgelaten maar Vinny van Kleef kon niet profiteren. Een minuut later een mooi een tweetje tussen Marcel van de Wouw en Roland Roefs maar laatst genoemde miste. In de 57ste minuut leek Riel de wedstrijd te beslissen door een schot van Luuk Brekelmans maar keeper Mark Faes tikte de bal net naast. In de 71ste minuut redde de keeper van Riel bekwaam op een vrije trap van Murat Ozcan. Zes minuten voor tijd gooide Riel de wedstrijd definitief op slot door een treffer van Luuk Brekelmans; 0-3. In de 90ste minuut kwam de Bocht met 10 man te staan toen de scheidsrechter Marcel van de Wouw met rood het veld afstuurde wegens commentaar. In blessuretijd kopte Rick van Berkel de 0-4 binnen. Een dik verdiende overwinning voor Riel. Volgende week staat de derby tegen LSV op het programma.