D1 LBC wint van kampioen Oirschot Vooruit

Zaterdag 6 december. De D1 jongens haalde vandaag hun eerste 3 punten van het seizoen door met 2-1 van kampioen Oirschot Vooruit D3 te winnen. Een geweldige prestatie!

LBC begon sterk aan de wedstrijd maar creëerde weinig kansen. De eerste kans van Oirschot Vooruit werd direct benut waardoor LBC met een 0-1 achterstand moest gaan rusten.

Direct na rust een mooie aanval van LBC. Sven Baeten werd in de diepte aangespeeld en legde de bal panklaar voor Frans Broks die zich geen moment bedacht en de 1-1 binnen schoot. Tien minuten later was het uitblinker Joery van der Meijden die zijn tegenstander dolde en vervolgens handig de keeper omspeelde en de 2-1 op een geweldige manier maakte. Hierna zette Oirschot Vooruit druk maar de verdedigers van LBC, Sander Verhagen, Freek de Bresser, Coen Erven, Ties Tiebosch en Jonas Schellekens (keeper) gaven geen krimp. Een verdiende overwinning van een LBC team wat de laatste weken met veel inzet speelt en grote stappen voorwaarts maakt. Volgende week speelt de D1 thuis tegen Hilvaria waarna het winterstop is. Met deze inzet en progressie belooft het een mooie voorjaarscompetitie te worden. Kom op boys!