Bocht Icoon Jos van den Aker overleden

Vrijdag 12 juni. Vandaag bereikte ons het bericht dat Jos van den Aker, na een ziekbed van bijna 1 jaar, op 58 jarige leeftijd is overleden. Jos heeft keihard gestreden maar deze wedstrijd was niet te winnen. Rust zacht Jos.

Aanstaande zondag stond nog een bijeenkomst gepland op sportpark Dun Staak om met Jos nog even contact te hebben. Daar werd binnen de club zeer warm op gereageerd wat aangeeft hoe geliefd Jos was. Helaas heeft Jos deze bijeenkomst niet meer gehaald. Door het Corona virus heeft Jos maar zeer beperkt bezoek kunnen ontvangen en heeft hij niet de aandacht gekregen die hij absoluut verdient van De Bocht ’80. Jos was lid vanaf het eerste uur, kon uitstekend voetballen en speelde jaren in het eerste elftal waarmee hij in 1995 kampioen werd. In zijn nadagen werd Jos ook nog kampioen met het 4de elftal. Daarnaast heeft Jos diverse functies bekleed binnen de club.

Bovenal was Jos een markant persoon binnen de club die altijd zorgde voor een prima stemming. ‘De stemming bij De Bocht is oké’ was het slogan van het 40 jarige jubileum dat we graag in mei dit jaar hadden gevierd maar vanwege het Corona virus niet door kon gaan. Deze slogan past heel goed bij Jos. Wanneer ons clublied klinkt zullen we op deze wijze altijd aan Jos blijven denken.

Niemand wint van de Bocht klinkt vaak over het sportpark. De slopende ziekte die Jos had heeft wel kunnen winnen van het individu maar niet van het collectief! We zullen Jos te allen tijden blijven herinneren binnen de club.

We wensen Bep en Jennifer veel sterkte de komende periode.

Namens Bestuur en leden van De Bocht ‘80

Edwin Baeten
Voorzitter