De Bocht ´80 beleeft makkelijke middag in Casteren; 2-4 winst

De Bocht ondervond weinig tegenstand van Casteren. De ruststand was 0-2 door treffers van Thanh Nguyen en Joel Prat. Na rust liep de Bocht simpel uit naar een 0-4 voorsprong via Maarten Verheijden en Joel Prat. Door nonchalance van De Bocht mocht Casteren in de slotfase nog tweemaal scoren via Willem van Rijthoven en Pim Smolders. Eindstand 2-4 waardoor De Bocht op een gedeeld tweede plaats staat. Een mooie start van het 40 jarige jubileumjaar.

De Bocht ‘80 speelde een prima partij tegen een matig Casteren. In de 9de minuut schoot Joel Prat net naast namens De Bocht ’80. Een minuut later een buitengewoon goed uitgespeelde kans van De Bocht ’80 waardoor Thanh Nguyen de 0-1 mocht aantekenen. In de 19de minuut een prachtig voorzet van Joel Prat op Thanh Nguyen die zijn inzet net naast ziet gaan. In de 39ste minuut vergist de keeper van Casteren zich in de snelheid van Joel Prat die daardoor eenvoudig de ruststand op 0-2 bepaalde.

Direct na rust was het al 0-3. John Termeer bracht Maarten Verheijden in stelling die met deze buitenkans wel raad wist. In de 60ste minuut gooide De Bocht de wedstrijd op slot. John Termeer onderschept de bal en legt hem voor de voeten van Joel Prat die zijn tegenstander omspeelt en de 0-4 binnen schiet. Hierna Catalaanse taferelen aan Bocht zijde waardoor er diverse kansen ontstaan maar die niet worden afgerond. In de 40ste en 41ste minuut mag Casteren zomaar 2x scoren omdat de Bocht het wel geloofd. Door treffers van Willem van Rijthoven en Pim Smolders eindigt de wedstrijd in een 2-4 overwinning voor De Bocht ’80. De Bocht speelt volgende week thuis tegen Terlo.