ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015: SPORTGALA 2014

SportgalaOirschot

WIE WORDEN DE ARJEN ROBBEN & IREEN WÜST VAN OIRSCHOT?

Arjen Robben en Ireen Wüst werden onlangs uitgeroepen tot de sportman en sportvrouw van ons land. In Oirschot gaan we ook dit jaar weer de prestaties van onze sporters honoreren. Daarom horen we graag wie voor u de beste sporters van Oirschot, De Beerzen en Spoordonk over het jaar 2014 zijn.

In 2012 werd De Bocht ’80 tweede als vereniging en gingen de meiden B1 er met de titel vandoor. In 2013 herhaalde de meiden C1 dit huzarenstukje. Zit De Bocht ’80 er ook weer bij in 2014???? Zeker is dat onze meiden C1 in 2014 wederom een fenomenale prestatie hebben geleverd: 2x kampioen en voor het tweede jaar op rij de KNVB Districtsbeker winnen. De meiden B1 promoveerde op hun beurt naar de Hoofdklasse. Is dat voldoende voor een prolongatie van de titel Sportploeg van het jaar??? Hiervoor hebben we jullie stemmen nodig!!

Er kan gestemd worden op de sportman, sportvrouw, sportploeg en sportvereniging van het jaar. Ook wordt dit jaar de aanmoedingingsprijs weer uitgereikt aan die persoon of organisatie die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Nieuw dit jaar is de prijs voor het jeugdig talent van het jaar.

Doe je mee? Kijk dan op www.sportgala-oirschot.nl en geef je favorieten door. Volg ons ook op Facebook: facebook.com/sportgalaoirschot

Favorieten aangeven voor alle categorieën kan van maandag 22 december 2014 tot en met zaterdag 17 januari 2015. Uit alle aanmeldingen zal de jury per categorie 3 genomineerden kiezen waarna u nogmaals via de website uw voorkeur uit kunt spreken voor de winnaar per categorie.

PROGRAMMA ZATERDAG 21 FEBRUARI

Op zaterdagavond 21 februari 2015 volgt de feestelijke bekendmaking van de uiteindelijke winnaars tijdens het Sportgala van Oirschot in Sportcentrum De Kemmer.

Het programma van deze dag is als volgt:

Vanaf 13:00 uur kun je in de Kemmer terecht om kennis te maken met bijna alle sportsoorten die in Oirschot, de Beerzen en Spoordonk worden beoefend.

De middag staat in het thema van “demonstratie en informatie”. Men kan dan kennismaken met de meest uiteenlopende sporten. Van judo tot wielrennen, van zaalvoetbal tot boogschieten, van klimmen in de wand tot kennismaken met de zwemsport enz.

Voor de jeugd is er die middag een Mini-Multi-Athtlon. De kinderen kunnen deelnemen aan een circuit van “doe-dingen” bij verschillende sportverenigingen. Voor degenen die het gehele circuit goed afleggen is er een mooie verrassing. Ook staan een aantal demonstraties van topsporters op het programma, wie dat zijn wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Vanaf 18.00 uur is er wederom een verbroederingstoernooi. Dit jaar is er gekozen voor een Volleybaltoernooi waarin alle verenigingen tegen elkaar strijden. Gaat ons 4de elftal weer voor de prijzen of vaardigen we deze keer een ander team af????

Om 20.00 uur start de Galavond met een Sportkwis waarin wordt uitgemaakt wie de slimste Sporter is van Oirschot.

Later op de avond worden de SPORTMAN, SPORTVROUW EN SPORTPLOEG VAN HET JAAR 2014 bekend gemaakt.