Meiden C kampioen na een bewogen najaarscompetitie!

Het is de meiden C wederom gelukt om kampioen te worden. Na 8 kampioenschappen op rij zou het dit jaar wel eens anders kunnen gaan lopen. Maar uiteindelijk is het met wat hulp toch weer gelukt. In het begin van de competitie liep alles op rolletjes, en alle wedstrijden werden gewonnen. Na een paar weken werd het lastiger, twee dames besloten om er tussentijds te stoppen en het werd steeds en uitdaging om voldoende speelsters op het veld te kunnen opstellen. Dit is helaas twee keer niet gelukt en hebben we met 6 dames deze wedstrijden gespeeld, hiervan hebben we er een verloren en eentje gelijk gespeeld. De laatste wedstrijd moest de beslissing brengen in de competitie. We stonden twee punten achter op Reusel en er moest dus gewonnen worden. Op volle sterkte zijn we afgereisd naar Reusel, met extra support van Berbel (die ons vaak uit de brand geholpen heeft, bedankt hiervoor) en Lieke. Het werd een echte wedstrijd, bij rust stonden we met 1-0 voor, mooi afstandsschot van Liz. Vlak na rust scoorde Reusel de gelijkmaker en waren zij weer even virtueel kampioen. Het duurde tot ongeveer 10 minuten voor het einde van de wedstrijd voordat Julia de bevrijdende tweede treffer maakte, niet veel later scoorde Julia ook nog de derde. Er werd dus met 1-3 gewonnen en de meiden C zijn in de allerlaatste wedstrijd dus weer kampioen geworden. Gefeliciteerd dames en dit geldt ook voor de dames die ons het afgelopen seizoen uit de brand hebben geholpen door met ons mee te doen. Tegelijkertijd zijn er ook dames van de C met de B meegegaan om daar hun steentje bij te dragen. Wat het volgende seizoen zal brengen moet allemaal nog blijken, maar nu eerst de welverdiende winterstop en dan volgend jaar weer met goede moed ertegenaan.