De Bocht verliest van hoofdklasser RKVVO 2

De Bocht ’80 speelde het tweede duel in de bekercompetitie tegen Hoofdklasser RKVVO 2. De Bocht gaf prima partij. In de vijfde minuut gunde de goed leidende scheidsrechter RKVVO een penalty. Bjorn Vroomen schoot de bal goed binnen; 1-0. In de 21ste minuut een formidabele redding van de goed keepende Wart Kattevilder waardoor de 2-0 werd voorkomen. In de 28ste minuut had De Bocht de gelijkmaker moeten maken. Maarten Verheijden kopte de bal op de lat en Thijs van Dongen mikte de bal uit de rebound over. Joel Prat zette in de 30ste minuut goed door op de achterlijn waarna de bal zowat over de doellijn rolde maar net niet leidde tot een doelpunt. In de 35ste minuut een prima aanval van RKVVO die door Bjorn Vroomen hard werd binnen gekopt; 2-0. Een minuut later een mooie steekbal van Gabby Gijzen waarna Thanh Nguyen de bal perfect bovenin de hoek schoot; 2-1. Vier minuten voor rust combineerde RKVVO goed door de defensie van De Bocht waarvan Joris van Esch profiteerde. Rusttand 3-1. Na rust was de wedstrijd in evenwicht en werd er niet meer gescoord. Eindstand 3-1