De Bocht ’80 verliest van Broekhoven: 1-3

De Bocht stond keek al na 16 minuten tegen een 0-1 achterstand aan nadat Marlon Konings de bal simpel in de korte hoek mocht binnen tikken omdat de Bocht verzuimde de bal weg te werken. Twee minuten later moest Bocht ’80 goalie Ricardo Verheijden gestrekt op een harde pegel van Pablo Botermans. In de 22ste minuut de eerste kans voor de Bocht ’80 maar Maarten Verheijden kon geen kracht achter de bal zetten. In de 23ste minuut had Broekhoven de 0-2 moeten maken maar Pablo Botermans schoot gelukkig voor De Bocht ’80 van dichtbij naast. Patrick Broks leek de gelijkmaker te maken in de 31ste minuut. Zijn kopbal werd echter op een geweldige manier door de keeper van Broekhoven uit de kruising getikt. Jorn Kattevilder kreeg in de 42ste minuut nog een kans maar zijn schot belandde in de handen van de keeper. Ruststand 0-1.

In de eerste minuut van de tweede helft direct een kansje voor de ingevallen Emre Dumlupinar. Hierna na Broekhoeven weer het initiatief. In de 57ste minuut schoot Danny van Tilburg net voorlangs en twee minuten later kwam De Bocht ’80 goed weg toen de bal op de paal ging via eigen speler Glodie Luzolo. In de 68ste minuut haalde keeper Ricardo Verheijden de bal nog van de doellijn. Hierna werd de Bocht ’80 even sterker en creëerde het enkele kleine kansjes via Emre Dumlupinar en Glodie Luzolo. Toch werd het 0-2 nadat Marlon Konings simpel wegdraaide bij zijn tegenstander en de bal perfect binnen schoot. De Bocht ’80 kwam in de 87ste minuut onverwacht terug in de wedstrijd door een doelpunt van Glodie Luzolo; 1-2. Drie minuten later had Wesley Henraath de 2-2 op zijn schoen maar zowat op de doellijn kreeg hij zijn voet niet goed tegen de bal. Uit de counter maakt Broekhoven er vervolgens 1-3 van door een treffer R. van Soest waarmee de wedstrijd gespeeld was. Helaas voor de Bocht ’80 dat na twee wedstrijden nog steeds puntloos is. Een terechte overwinning voor Broekhoven.