Veel kansen, weinig goals maar wel 0-1 winst De Bocht ’80

In een matig duel miste De Bocht ’80 legio kansen en zelfs een penalty. Matchwinnaar was Thijs van Dongen die de enige goal van de wedstrijd scoorde in de 41ste minuut.

De eerste kans voor De Bocht ’80 was al in de achtste minuut via Maarten Verheijden maar zijn schot werd geblokt. Twee minuten later een kans voor Molenschot. Hierna creëerde De Bocht ’80 kansen via Faruk Pinarbasi in de 18de minuut en Murat Ozcan in de 39ste minuut. Een doelpunt kon niet uitblijven. In de 41ste minuut zetten Maarten Verheijden de bal goed voor waarna Thijs van Dongen bekwaam afdrukte; 0-1. Vlak voor rust een dot van een kans voor Maarten Verheijden maar ook deze werd niet verzilverd.

De tweede helft speelde De Bocht ’80 een stuk beter dan de eerste helft. Al in de eerste minuut had Thijs van Dongen moeten scoren maar deed dat niet. Patrick Broks had in de 65ste minuut een mooie actie in huis waardoor Faruk Pinarbasi in stelling werd gebracht maar wat wederom niet leidde tot een doelpunt. Tien minuten voor tijd omspeelde Patrick Broks handig zijn tegenstander waarna hij werd gevloerd en de bal terecht op de stip ging. Murat Ozcan miste deze buitenkans. Drie minuten voor tijd wederom een kans van Maarten Verheijden maar wederom geen goal. Een wedstrijd van de gemiste kansen maar wel drie punten voor De Bocht ’80 dat nu gedeeld derdes staat met slecht één punt achterstand op koploper WSJ. Volgende week speelt de Bocht ’80 uit tegen Neerlandia. Daarna is het winterstop.