Ron de Kort nieuwe Hoofdtrainer De Bocht ’80

De 45-jarige Ron de Kort volgt met ingang van het seizoen 2017-2018 Jan Mattheeuwse op als hoofdtrainer van V.V. De Bocht ´80 in Oirschot. Ron de Kort is momenteel hoofdtrainer bij Hoogeloon en heeft in een verder verleden dezelfde functie vervuld bij DOSL, Oirschot Vooruit, Bergeijk, DVS en SVSOS.

Ron de Kort staat al jarenlang op het verlanglijstje van de kleinste voetbalclub uit Oirschot. De Bocht ´80 is zeer content een rasechte Oirschottenaar binnen gehaald te hebben.

Voorzitter Edwin Baeten: ´Iedereen binnen de club kent Ron en dat is precies wat we nodig hebben. Met Ron de Kort vergroten we de aantrekkingskracht voor Oirschotse jongens, binnen en buiten de club, om in ons vaandelteam uit te komen waarmee we een brug kunnen bouwen voor onze talentvolle jeugdspelers die staan te popelen om in het eerste elftal van De Bocht ´80 uit te komen. Ron de Kort is een belangrijke bouwsteen voor onze toekomst´.

Ron de Kort is een eerlijke, gedreven en fanatiek trainer en bovenal iemand die een belangrijke bijdrage levert aan de sfeer binnen de Club. Dat past prima bij de cultuur van club. Ron de Kort is een voorstander van aanvallend en verzorgd voetbal d.m.v. technisch goed uitgevoerd positiespel.

Gezien de aanwezige kwaliteiten binnen de senioren en daarnaast een talentvolle jeugdafdeling ziet Ron de Kort volop mogelijkheden om met V.V. De Bocht ´80 aantrekkelijk voetbal te spelen. Het bestuur van VV De Bocht ´80 wenst Ron veel sportief succes toe als hoofdtrainer.

RdK