Onnodige nederlaag De Bocht ’80 tegen Knegselse Boys; 4-2

(c) Foto Ton van de Vorst. Meer foto’s van deze wedstrijd zijn terug te vinden op de website van de trompetter cup.

De Bocht ’80 was de eerste helft oppermachtig en stond bij rust met 0-2 voor door twee treffers van Thijs van Dongen. Na rust liet De Bocht ’80 zich de kaas van het brood eten. In tien minuten tijd mocht Knegsel 3x scoren. Doelpuntenmakers waren Rik van Dillen (penalty), Harold van Beers en J. Teunissen. In de slotminuut maakte Joost Box er zelfs 4-2 van.

De Bocht ’80 domineerde voor rust. De eerste kans van de wedstrijd was al in de eerste minuut voor De Bocht ’80, Patrick Broks schoot te zacht in. In de vierde minuut een prima voorzet van Lars Fonken die door Thijs van Dongen langs werd gekopt. In de 16de minuut een briljante steekbal van Tim Evers op Thijs van Dongen die knap de 0-1 binnen schoot. In de 35ste minuut een prima genomen vrije trap door Murat Ozcan die door Thijs van Dongen perfect werd binnen gekopt; 0-2. In de 40ste minuut slalomde Tim Evers door de defensie van Knegsel waarna hij werd gevloerd, penalty. Murat Ozcan had de wedstrijd kunnen beslissen maar zag zijn schot echter op de paal gaan. Ruststand 0-2.

Na rust was De Bocht ’80 veel minder bij de les waardoor Knegsel erin ging geloven. In de 72ste minuut verzilverde Rik van Dillen een penalty; 1-2. Vijf minuten later mocht Harold van Beers vrij inschieten; 2-2. Het leed werd nog erger voor De Bocht ’80. J. Teunissen kopte in de 77ste minuut de bal over de keeper van De Bocht; 3-2. In de slotminuut knalde Knegsel een vrije trap op de lat. De terugkomende bal werd door Joost Box binnen getikt. Eindstand 4-2. Een zure en onnodige nederlaag voor de Bocht ’80.