Nipte overwinning De Bocht ´80 tegen SVSOS; 1-2

In de 31ste minuut kwam De Bocht ´80 op voorsprong door een aanval uit het boekje waaruit Thanh Nguyen scoorde. Ruststand 0-1. Het eerste half uur na rust domineerde SVSOS de wedstrijd en kwam het verdient op gelijke hoogte door een treffer van Gijs van Oort. Nadat de Bocht een kwartier voor tijd tweemaal wisselde kreeg het grip op de wedstrijd en gingen de Oirschottenaren er met de volle winst vandoor; 1-2. Matchwinnaar Joel Prat!

John Termeer schoot namens De Bocht ’80 net voorlangs in de tweede minuut. In de 12de minuut redde Bocht keeper, tevens uitblinker van de wedstrijd, Wart Kattevilder knap op een schot van Dorus Broers. In de 15de minuut schoot Thanh Nguyen over en Mark van Dongen schoot tien minuten later net naast. In de 27ste minuut kopte Thanh Nguyen naast na een voorzet van Mark van Dongen en twee minuten later kopte Gabby Gijzen rakelings over op een voorzet van Mark de Wit. In de 31ste minuut kwam de Bocht verdient op voorsprong via een aanval uit het boekje. Mark van Gardingen speelde Mark de Wit aan die vervolgens de bal panklaar legde bij de tweede paal waarna Thanh Nguyen de 0-1 noteerde. Op slag van rust wederom een prima redding van Wart Kattevilder op een poeier van Gijs van Oort. Ruststand 0-1.

Na rust had Thanh Nguyen de bal in de eerste minuut al binnen kunnen schieten maar vond de keeper van SVSOS op zijn weg. Hierna was het een half uur lang SVSOS dat domineerde. Wart Kattevilder redde knap in de 62ste minuut op een inzet van Guus Abrahams. Een minuut later was het wel raak. Een schot van Gijs van  Oort veranderde van richting waardoor Kattevilder kansloos was; 1-1. In de 72ste minuut redde de lat een achterstand voor de Bocht. Een kwartier voor tijd werden Harm van den Bosch en Joel Prat inbracht waarna de Bocht weer grip kreeg op de wedstrijd. Dat resulteerde direct in een mooie voorzet van Joel Prat die door Thijs van Dongen net naast werd geschoten. In de 84ste minuut was het wel raak. Mark de Wit veroverde de bal waarna de bal via Thanh Nguyen bij Joel Prat kwam die beheerst de 1-2 binnen schoot. In de 88ste minuut redde de keeper van SVSOS nog knap op een vrije trap van Harm van den Bosch en in de 89ste minuut verscheen Mark de Wit nog vrij voor de keeper maar kreeg de bal er niet in. Eindstand 1-2 in het voordeel van De Bocht.