LBC C1M najaar kampioen 2015

De C1 meiden stonden zaterdag 28 november voor een lastige taak. Een tweede plek op de ranglijst en er moest uit gevoetbald worden bij aartsrivaal Reusel Sport. Reusel stond twee punten voor op onze meiden. Alleen bij winst zou het kampioenschap veilig gesteld zijn. De missie was duidelijk: er moest gewonnen worden.

Beide ploegen gingen fel van start. De verdediging van LBC stond als een huis. Echt grote kansen kon Reusel dus niet creëren. LBC nam het initiatief door de 0-1 te scoren via Liz.

Het was duidelijk dat Reusel het niet zo makkelijk weg zou geven. Zij kwamen dan ook feller uit de rust. Tien minuten na rust scoorde Reusel Sport de gelijkmaker. LBC had daar niet direct een antwoord op. Het kon geen echte kansen creëren. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd viel de 1-2 via Julia. Zij kon de bal eenvoudig binnen tikken nadat een afstandsschot via de paal terug kwam. Twee minuten later maakte ze zelfs de 1-3 en was wel duidelijk wie er met het kampioenschap aan de haal ging.

Kortom, spannend tot de laatste minuut. Proficiat meiden. Dik verdiend!