KerstKwis 2018 weer succesvol

Tweede Kerstdag staat al jarenlang de KerstKwis op het menu bij De Bocht ’80.

Ook dit jaar kijken we weer terug op een zeer geslaagde editie waarin er veel afwisseling was in de vragen en er met acht enthousiaste groepen werd gestreden om de titel.

Alle teams eindigde op korte afstand van elkaar. Er kan maar één winnaar zijn, die kwam er ook.

In een zinderende finale (afvalrace) wist de uit de groepsfase als nummer vier geplaatste groep zich op te werken tot DE winnaar van het toernooi.

Team ‘Lek me Vesje’ van Carolien, Peggy, Miranda en Maikel (en Jordy voor de catering) deden de beste inschatting op de vraag ‘hoeveel treden heeft de trap van de Oirschotse kerk‘ waardoor ze op de valreep het team ‘De Toppertjes’ (Marie-José, Lieke, Amy, Astrid, Riet en Esther) versloegen.

Proficiat ‘Lek me Vesje’, op naar de volgende KerstKwis.

Namens de organisatie,
Henk, Frans en Edwin

We kregen na de Kwis nog een leuke recensie van erelid Walter Vingerhoets die we jullie niet willen onthouden:

Tweede kerstdag vond bij De Bocht ’80 volgens traditie weer de kerstkwis plaats. Petje af voor de organisatie (Frans v.d. Staak, Edwin Baeten en Henk van Hout, assistentie Evie v.d. Aker) die weer voor ’n leuk en gevarieerd scala aan vragen hadden gezorgd. Voor elk wat wils. Velen weten niet wat men mist. Daar kan ’n eind aan komen door ook eens mee te komen spelen en te ervaren dat dit gewoon ’n heel leuke middag is. De deelname was niet slecht maar kan beter. Het zou leuk zijn als bij de volgende gelegenheid de kantine helemaal vol zou zitten. Daarom roep ik iedereen op : Kom ook eens meedoen en de sfeer proeven. De kwiscommissie verdiend dat!