Goede herstart competitie De Bocht ´80; 3-1 winst tegen Weebosch

De Bocht ’80 is het nieuwe jaar goed gestart. De Bocht had de hele wedstrijd het betere veldspel maar ging toch met een 0-1 de rust in door een tegentreffer van Wilco Jansen. Na rust stelde De Bocht ’80 orde op zaken door treffers van  Rowi van den Besselaar, Abdi Abadala en John Termeer. Eindstand 3-1.

In de 9de minuut ging de defensie van De Bocht in de fout maar Paul Jule mistte deze buitenkans. De Bocht had het meest balbezit maar werd niet gevaarlijk. In de 33ste minuut klutste de bal via Jeroen Mattheeuwse voor de voeten van Wilco Jansen die hierdoor simpel kon scoren namens de Weebosch; 0-1. Hierna zette De Bocht een tandje bij en kregen Mark de Wit en John Termeer twee goede kansen maar scoorde niet. Op slag van rust werd De Bocht een 100% penalty onthouden nadat Mark de Wit werd gevloerd maar de scheidsrechter de bal buiten de zestienmeter legde.

Na rust startte De Bocht ijzersterk. Abdi Abala had de bal er binnen een minuut in liggen maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de 50ste minuut werd het 1-1. Mark de Wit omspeelde zijn tegenstander en gaf de bal op Rowi van den Besselaar die knap wegdraaide bij zijn tegenstander en binnen schoot.  Direct na deze gelijkmaker een knap van John Termeer die over werd getikt door de keeper van Weebosch. In de 58ste minuut werd Abdi Abadala gevloerd en ging de bal op de stip. Mark de Wit mistte deze buitenkans maar Abdala was er als de kippen bij en prikte de 2-1 binnen. Hierna kreeg de Bocht nog mooie kansen via Mark de Wit, Jimmy van der Schoor en Mark van Dongen maar de bal wilde er niet in. John Termeer besliste met een afstandsschot de wedstrijd in de 77ste minuut. Eindstand 3-1.