Gelijkspel OVV ’67 – De Bocht ’80; 3-3

Veel doelpunten in een zeer matige wedstrijd. Baris Erkekoglu scoorde de 0-1 in de 9de minuut. Thijs van Dongen de 1-1 in de 15de minuut. In de 18de en 19de minuut vielen er twee doelpunten. Eerst voor OVV door een treffer van Lars Janssen en Thijs van Dongen trok vervolgens de stand weer gelijk; 2-2. Vlak voor rust stond het 3-2 door een treffer van Koen Rombouts. Na rust kwam de Bocht ’80 langzij door een doelpunt van Maarten Verheijden in de 60ste minuut.

De Bocht ’80 had de lente in het hoofd en begon uitermate slap aan de wedstrijd tegen rode lantaarndrager OVV ’67. Al na 9 minuten stond het op 0-1 achterstand door een treffer van Baris Erkekoglu. Zes minuten later trok Thijs van Dongen de stand weer gelijk; 1-1 Maar drie minuten later stond het al weer 1-2 door geklungel in de defensie van De Bocht ’80. Deze keer schoot Lars Janssen uit de rebound raak met geen verdediger van De Bocht ‘80 in de buurt; 1-2. Thijs van Dongen trok de stand een minuut later wederom gelijk met een fraaie kopbal nadat Murat Ozcan de bal perfect in de diepte speelde op Vinny van Kleef die vervolgens haarscherp voorzette; 2-2. Nog was De Bocht ’80 niet wakker want vier minuten voor de rust mocht OVV driemaal aanleggen om de derde goal van de dag te maken. Het werd 2-3 door een treffer van Koen Rombouts.

Na rust golfde het spel op en neer en waren er kansjes voor beide ploegen. Maarten Verheijden scoorde namens de Bocht ’80 de gelijkmaker in de 60ste minuut door tussen drie tegenstanders in de bal met de punt van de schoen binnen te prikken. Een kwartier voor tijd kwam De Bocht ’80 goed weg toen Koen Rombouts de bal uit een vrije trap snoeihard op de kruising schoot. Vlak voor tijd leek De Bocht ’80 nog met de volle winst aan de haal te gaan via Vinny van Kleef maar die mistte van dichtbij. De Bocht ’80 verdiende ook geen overwinning. Een wedstrijd om snel te vergeten.