Geen nacompetitie De Bocht ´80; 2-0 verlies tegen Knegsel

Met 1650 man een geweldig festival vieren op sportpark Dun Staak eist drie dagen later haar tol. De Bocht speelde zeker niet slecht maar mistte de scherpte om te scoren. Voor rust was De Bocht de bovenliggende partij. Knegsel kwam na rust beter uit de startblokken wat al in de 48ste minuut leidde tot een 1-0 voorsprong via Niels Reijnders. Hierna kansen voor De Bocht maar wederom geen doelpunt. Stijn Seuntiens gooide de wedstrijd in de 75ste minuut op slot door de 2-0 te maken.

Het eerste half uur gebeurde er weinig spannends. De eerste echte kans was in de 27ste minuut maar Mark de Wit strandde op de keeper. Remco van den Broek schoor van afstand maar Desley Fonken was op zijn hoede. Vijf minuten voor rust wederom een kans voor Mark de Wit aar die zag zijn inzet naast gaan. Thijs van Dongen schoot uit een corner de bal net over. Ruststand 0-0.

Na rust startte Knegsel sterk. Slecht uitverdedigen in de 48ste minuut van De Bocht leverde direct een doelpunt op voor Knegsel via Niels Reijnders. Hierna creëerde de Bocht diverse kansen via Simon Hendriks, Mark de Wit, Mark van Dongen en Thijs van Dongen maar de bal wilde er niet in. Dan geldt de bekende voetbalwet. Uit een counter maakte Knegsel via Stijn Seuntiens er 2-0 van in de 75ste minuut. De Bocht gaf niet op en creëerde via Patrick Broks en Mark de Wit nog twee goede kansen maar wederom zonder resultaat. Eindstand 2-0. Geen nacompetitie voor De Bocht. Tweede pinksterdag speelt De Bocht haar laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen DOSKO.