Eindelijk weer drie punten voor De Bocht ’80; 2-1 winst tegen SVG

De eerste helft was De Bocht ’80 de betere partij. Na een mooie diepe bal van Patrick Broks kwam de bal bij Elo Turksma die zag dat de keeper van SVG te ver voor zijn doel stond en van 20 meer afstand de bal over de keeper krulde; 1-0. In de 35ste minuut veroverde Mark van Dongen de bal op een knappe manier waarna hij Thanh Nguyen bediende die de bal in tweede instantie via een omhaal binnen schoot; 2-0. Drie minuten later incasseerde de Bocht een tegentreffer. Door dom balverlies op het middenveld mocht Sander Huijben de bal binnen schieten; 2-1. Na rust zakte de Bocht in en bleef het met hangen en wurgen overeind waardoor na 90 minuten de 2-1 nog op het scorebord stond. Drie punten voor De Bocht ’80 dat hierdoor vier plaatsen stijgt in de ranglijst en de rode lantaarn overdraagt aan SVG.