Dik verdiende overwinning van De Bocht ’80 op DOSL; 3-1

De Bocht ’80 speelde een prima wedstrijd. Voor rust scoorde Lars Fonken en Thijs van Dongen namens de Bocht ’80. Ruststand 2-0. Na rust maakte Thijs van Dongen er 3-0 van. DOSL scoorde in de 73ste minuut via Martijn Bax de tegengoal. Eindstand 3-1. Een dik verdiende overwinning voor De Bocht ’80.

De eerste kans was voor DOSL in de tweede minuut via Martijn Bax. In de 12de minuut een mooie combinatie van Bart Hermsen met Ahmet Gurel maar het schot van Ahmet was te zacht. In de 21ste minuut een geweldige combinatie van De Bocht ’80 waarbij Faruk Pinarbasi Thijs van Dongen wegstuurde die perfect voorzette waarna uitblinker Lars Fonken de bal binnen tikte 1-0. In de 25ste minuut een schot van Jeffrey van Dijk die op briljante wijze over werd getikt door Bocht goalie Ricardo Verheijden. Twee minuten later moest Ricardo wederom gestrekt op een inzet van Roel Bax. In de 37ste leek DOSL op gelijke hoogte te komen maar Ricardo Verheijden kwam als winnaar uit de scrimmage. Direct hierna een counter van De Bocht ’80. De prima spelende Mark van Gardingen gaf een wereldbal op Thijs van Dongen die zijn man uitspeelde en de 2-0 binnen schoot. Dit was tevens de ruststand.

Na rust zette DOSL druk maar het was De Bocht ’80 dat in de 52ste minuut op 3-0 kwam. Ahmet Gurel stuurde Thijs van Dongen de diepte in die zijn tweede doelpunt knap binnen schoot; 3-0. De Bocht ’80 zat op rozen. DOSL probeerde het wel maar creëerde slechts halve kansen. In de 73ste minuut verdedigde De Bocht ’80 slecht uit waarvan Martijn Bax profiteerde 3-1. In de laatste tien minuten kreeg De Bocht ’80 nog enkele kansen via Thijs van Dongen maar gescoord werd er niet meer. Een dik verdiende overwinning voor De Bocht ’80 dat vandaag als collectief een prima prestatie leverde. Volgende week is De Bocht ’80 vrij