De Bocht ´80 wederom met lege handen; 3-0 verlies

De Bocht mag van geluk spreken dat Netersel het eerste kwartier niet scherp was anders had het met 3-0 achter gestaan. In de 13de minuut opende Roel Michiels namens Netersel de score. Hierna nam de Bocht het heft in handen maar scoorde niet. Na rust liep Netersel uit naar een 3-0 overwinning door treffers van Jip Koning (48) en Daan Michiels (67). Eindstand 3-0.

In de 4de minuut had Daan Smets de score al kunnen openen namens Netersel. Daarvan schrok de Bocht niet eens wakker want J. van de Bisen mocht een minuut later van twee meter afstand op de paal koppen en in de 8ste minuut schoot Roel Michiels voor open doel naast. In de 13de minuut viel wel de dik verdiende treffer voor Netersel, vanaf 16 meter schoot Roel Michiels de bal goed binnen; 1-0. Hierna nam de Bocht de regie over van de wedstrijd tot aan de rust. Simon Hendriks werd gevloerd in de 16 maar de scheidsrechter zag er geen penalty in en Maarten Verheijden zag zijn inzet op de lat belanden. Tien minuten voor rust leek Thijs van Dongen de gelijkmaker te maken maar op wonderbaarlijke manier ketste de bal via de paal uit het doel. Vijf minuten voor rust schoot Mark de Wit hard op doel maar de keeper van Netersel kon de bal net over tikken en een schot van Emran Pourmanof in de 45ste minuut mistte kracht. Ruststand 1-0.

Na rust een dramatische start voor de Bocht. Doelman Wart Kattevilder werd gehinderd en liet de bal los, precies voor de voeten van invaller Jip Koning die simpel de 2-0 binnen kon tikken. Maarten Verheijden strandde nog op de keeper in de 50ste minuut en Wart Kattevilder redde nog knap op een inzet van Matties Legeland. In de 67minuut was de wedstrijd beslist. Na een simpel een-tweetje binnen de 16  bepaalde Daan Michiels de eindstand op 3-0.