De Bocht ´80 wederom met lege handen; 0-1 verlies tegen Irene.

In een gelijkopgaande wedstrijd die geen winnaar verdiende was het Irene die met de volle buit naar huis ging. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de 49ste minuut. Jorick de Vos bekroonde zichzelf tot matchwinnaar.

In de vijfde minuut moest Bocht doelman Desley Fonken al in actie komen op een inzet van Irene vanaf vijf meter. In de 9de minuut verscheen Simon Hendriks voor de keeper van Irene maar zag zijn inzet gekeerd. In de 16de minuut wederom een redding van Desley Fonken. Hierna kreeg de Bocht kansjes middels twee afstandschoten van respectievelijk Mark de Wit en John Termeer. Emran Pourmanaf kreeg namens de thuisploeg nog een kopkans in de 32ste minuut maar zag zijn inzet naast gaan. Tien minuten voor rust redde Desley Fonken wederom knap op een schot van Rob Groenendaal. Ruststand 0-0.

Vijf minuten na rust verdedigde De Bocht verkeerd uit en viel de bal voor de voeten van Jorick de Vos die de bal diagonaal binnen schoot; 0-1. Hierna gebeurde er lange tijd aanvallend niet veel. In de 72ste minuut leek Maarten Verheijden de gelijkmaker te maken op een voorzet van Simon Hendriks maar zijn inzet werd op de doellijn gekeerd. Mark de Wit strandde drie minuten later nog op de keeper. In de 90ste minuut was Desley Fonken in een 1op1 duel Levi van Rooij de baas. De laatste kans van de wedstrijd was voor Patrick Broks maar zijn schot ging over. Een onnodige  nederlaag voor de Bocht dat na vier wedstrijden pas één punt heeft.