De Bocht ’80 verzaakt tegen DOSKO’32; 1-2

De Bocht ’80 speelde een matige partij. Van de beleving die het vorige week liet ziet was tegen DOSKO ’32 niets te zien. Voor rust was de wedstrijd in evenwicht. Na rust creëerde DOSKO de eerste drie minuten drie prima kansen waarvan er eentje op knullige wijze het doel in rolde door een misverstand in de verdediging van De Bocht ‘80. In de 69ste minuut scoorde Willem Brouwer de 0-2. In de 88ste minuut maakte Thanh Nguyen de 1-2. De Bocht was ook hierna niet bij machte om het tijd te keren. Een terechte 1-2 nederlaag dus.

De eerste helft was er werkelijk niets te beleven op sportpark Dun Staak. DOSKO ’32 had een licht overwicht maar creëerde slechts kleine kansen. De Bocht zette daar bitter weinig tegenover.

DOSKO kwam scherp uit het kleedhok. In de eerste minuut schoot Frans Leijten een niet te missen kans twee meter voor doel hoog over. De Bocht schrok hiervan niet wakker want één minuut later zag keeper Desley Fonken de bal knullig in het doel rollen door een misverstand tussen hem en Mark van Dongen; 0-1. Weer één minuut een kans voor DOSKO. Een pegel van Willem Brouwer werd door Desley Fonken knap gered. In de 53ste minuut zowaar de eerste kans van De Bocht ’80. Elo Turksma schoot echter op de keeper. In de 54ste minuut trof DOSKO de paal via Jur Beerens. In de 69ste minuut scoorde DOSKO haar verdiende tweede doelpunt. Frans Leijten speelde behendig de bal door de verdediging van De Bocht ’80 waarna Willem Brouwer de 0-2 binnen schoot. Frans Leijten schoot in de 78ste minuut nog hard op doel maar ook deze inzet wist Desley Fonken te pareren. In de 88ste minuut veroverde Marcel van de Wouw handig de bal waarna Thanh Nguyen de bal hard binnen schoot; 1-2. In de slotminuten was De Bocht niet bij machte om de gelijkmaker te maken wat ook niet verdiend zou zijn. Eindstand 1-2.