De Bocht ’80 speelt gelijk tegen DEES; 2-2

De Bocht ’80 en DEES waren na 90 minuten in evenwicht. Alles bij elkaar opgeteld een terechte uitslag. Toch hadden beiden ploegen zomaar drie punten aan dit duel over kunnen houden maar op de beslissende momenten faalde het in de afwerking. Voor rust kwam DEES in de 19de minuut op 0-1 voorsprong door Floris Franssen. Nog voor rust maakte De Bocht er 2-1 van door twee treffers van Elo Turksma in de 20ste en 26ste minuut. Het enige doelpunt na rust viel in de 50ste minuut door wederom Floris Franssen. Eindstand 2-2

De Bocht ’80 had in de vijfde minuut een goede kans via Elo Turksma na een slim balletje van Simon Hendriks. Hierna was het DEES dat kansen creëerde. Mitchell Smits schoot net naast in de 13de minuut en Bocht keeper Desley Fonken pareerde twee inzetten van Bart Dieker in de 18de minuut. DEES bleef dreigend en kwam in de 19de minuut verdiend op voorsprong. De Bocht verdedigde verkeerd uit waarna Floris Franssen mocht scoren; 0-1. Een minuut later kwam De Bocht al lanszij. Thanh Nguyen speelde de bal op Elo Turksma die zich fraai vrij draaide en even fraai de 1-1 binnen schoot. In de 25ste minuut mistte Mark van Dongen een kans. Een minuut later was het wel raak. Gabby Gijzen was alert en nam snel een vrije trap waarna Elo Turksma de ruststand op 2-1 bepaalde.

In de 50ste minuut leidde balverlies van De Bocht op het middenveld tot een kans voor DEES. Floris Franssen won zijn 1op1 duel won en maakte er knap 2-2 van. In de 53ste minuut schoot Rob Stroosma net voorlangs. In de 60ste minuut een scrimmage voor het doel van DEES maar de bal ging er niet in. Thanh Nguyen schoot te zacht op doel in de 65ste minuut en Midas Loeffen zijn vizier stond niet op scherp in de 76ste minuut. Het laatste kwartier was het billen knijpen. Mark van Dongen kreeg een kans in de 84ste minuut en kopte de bal net over in de 88ste minuut. Diezelfde Mark van Dongen leek de wedstrijd te beslissen in blessuretijd maar de keeper van DEES tikte de bal net corner. Eindstand 2-2 in een spannend en sportief duel.