De Bocht ’80 pakt punt in Knegsel; 1-1

Knegselse Boys opende in de tweede minuut uit een vrije trap van Bas Seesink al de score. De Bocht ’80 kwam in de 83ste minuut langszij door een treffer van Roel van de Ven. In een spannende slotfase werd er niet meer gescoord. Eindstand 1-1

Bas Seesink schaarde zich in de tweede minuut achter de bal en schoot de 1-0 binnen waarmee direct de toon was gezet. Knegsel domineerde de eerste helft al creëerde het slechts kleine kansjes. De enige kans voor De Bocht ’80 in de eerste helft was voor Elo Turksma die in de 19de minuut door Murat Ozcan de diepte werd ingestuurd. Turksma zag zijn inzet net over gaan.

De tweede helft tapte De Bocht ’80 uit een ander vaatje waardoor het Knegsel op eigen helft drukte. De Bocht creëerde echter geen kansen. In de 80ste minuut leek De Bocht ‘80 via een mooie volley van Elo Turksma de gelijkmaker te maken maar de keeper van Knegsel tikte de bal bekwaam over. Drie minuten later was het wel raak. Mark van Dongen draaide zich mooi vrij in het zestien meter gebied waardoor invaller Roel van de Ven hard kon inschieten. De keeper keerde deze inzet op zeer knappe wijze maar uit de rebound wist van de Ven alsnog te scoren; 1-1. Kort hierna kwam De Bocht ‘80 met tien man te staan door een tweede gele kaart. Knegsel zette alles op alles om de overwinning alsnog naar zich toe te trekken wat in blessuretijd ook leek te lukken maar het doelpunt van Knegsel werd terecht wegens buitenspel afgekeurd tot groot ongenoegen van het publiek. De Bocht ’80 heeft hiermee haar eerste punt van het seizoen binnen wat op basis van wilskracht en inzet is verdiend tegen een over de hele wedstrijd gezien sterker Knegsel.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen DOSKO ’32 op het programma.