De Bocht ´80 pakt koppositie door 2-0 winst op DVS

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Ruststand 0-0. In de tweede helft domineerde De Bocht ´80. Thijs van Dongen opende de score net na de rust. Mark de Wit zorgt voor een ruimere marge en bepaalde daarmee de eindstand op 2-0. Een verdiende overwinning voor de Oirschottenaren dat door deze overwinning op de eerste plaats staat samen met Pusphaira.

In de 8e minuut krijgt De Bocht ´80 door een mooie aanval de bal via de keeper tegen de paal. Uit de corner die daarop volgende is Thijs van Dongen gevaarlijk maar zijn volley kan gekeerd worden. De wedstrijd ging in de eerste helft verder gelijk op. In een hoog tempo voetbalde beide ploegen, kansjes waren er over en weer. Ruststand 0-0.

In de 49e minuut maakt Thijs van Dongen de 1-0 uit een mooie voorziet van Thanh Nguyen. In de 63e minuut speelt Maarten Verheijden zijn man mooi uit, waarna hij de bal bij Mark van Dongen neer legt. Mark van Dongen ziet Mark de Wit vrij staan waarna hij randje 16 verwoestend uithaalt. De bal verdwijnt in de kruising 2-0. Een minuut later komt de keeper van De Bocht ’80 goed weg na een overtreding op een speler van DVS. Uit de vrije trap wordt door DVS niet gescoord. In de 68e minuut krijgt de speler van DVS Jeffrey Weiss een goede kopkans, deze verdwijnt echter in de handen van een goed keepende Wart Kattevilder. In het laatste kwartier probeert DVS in een slotoffensief nog de uitslag te veranderen. Er komt meer druk vanuit DVS maar de Bocht ´80 weet zich hier goed onderuit te voetballen. De ruimte achterin die bij DVS ontstond kon door De Bocht ´80 niet afgestraft worden. Eindstand 2-0. Volgende week staat een uitwedstrijd op de planning. De Bocht ’80 mag dan naar Knegselse Boys.