De Bocht ’80 onderuit tegen Weebosch; 5-0

Een geflatteerde uitslag. De eerste helft hadden beide ploegen kansen. In de 26ste minuut scoorde Ruud Jansen namens Weebosch de 1-0 en in blessuretijd werd het 2-0 door Sjors de Backer. De Bocht ’80 liet een aantal goede kansen onbenut. De tweede helft creëerde Weebosch nauwelijks kansen maar mocht het door drie persoonlijke fouten in twee minuten 3x scoren (!).  Sjors de Backer (2x) en Wilco Jansen scoorde in de 60ste, 61ste en 62ste minuut en bepaalde de eindstand op 5-0.

Weebosch begon sterk. Bocht goalie Desley Fonken moest in de eerste drie minuten al tweemaal in actie komen en ontpopte zich gaandeweg de wedstrijd tot veruit de beste speler van het veld. In de twintigste minuut een mooie actie van Tijn van Heertum waardoor Marcel van de Wouw een vrije schietkans kreeg die maar net voorlang ging. In de 26ste minuut stond de verdediging van De Bocht niet goed opgesteld waardoor Ruud Jansen de bal vrij in mocht schieten; 1-0. Giel Jansen was vervolgens dicht bij een treffer maar vond Desley Fonken op zijn pad. Tijn van Heertum had in de 36ste minuut de gelijkmaker op zijn voet liggen maar zag zijn inzet gepareerd, uit de rebound schoot Thanh Nguyen over. Twee minuten later weer een mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen maar ook de inzet van Wesley Henraath ging naast. In blessuretijd van de eerste helft profiteerde Sjors de Backer uit een scrimmage en bepaalde de ruststand op 2-0.

Na rust moest Desley Fonken meteen weer aan de bak op een inzet van Sjors de Backer. Hierna viel het doek voor de Bocht ’80. Door een verkeerde terugspeelbal, verkeerd uitverdedigen en dom balverlies mocht Weebosch driemaal scoren in twee minuten waardoor de wedstrijd gespeeld was. Via Sjors de Backer (2x) en Wilco Jansen in de 60ste, 61ste en 62ste minuut stond het plots 5-0. Hierna ging de Bocht met een heel jong elftal verder, naast de drie basisspelers JO19 junioren werden twee JO17 junioren, Rick van Osch en Samatar Abdulle (debuut), in het veld gebracht. In de slotfase gebeurde er niet veel meer. Eindstand 5-0