De Bocht ’80 niet opgewassen tegen Waalre; 2-6

De Bocht ’80 had de eerste helft niets te vertellen. Door doelpunten van Rogier Schellens, Ivar Brans en een eigen doelpunt keek de Bocht bij rust al tegen een 0-3 achterstand. In de tweede helft herstelde De Bocht zich enigszins. Murat Ozcan en Thijs van Dongen scoorde namens de Bocht. Waalre trof ook deze helft driemaal doel via Luuk Ooms, Rogier Schellens en Lowie van Kuringen. Einduitslag 2-6.

De Bocht ’80 had de eerste helft geen kans tegen Waalre. In de 13de minuut profiteerde Rogier Schellens uit een scrimmage voor het doel; 0-1. Precies een minuut later stond het al 0-2 door een treffer van Ivar Brans. In de 25ste minuut schoot René Hooijmans op doel waarna de bal via verdediger Mark van Gardingen het eigen doel in ging; 0-3. De Bocht stelde er de slotminuten van de eerste helft slecht twee kleine kansjes tegenover via Thijs van Dongen en Ahmet Gurel.

Na rust richtte de Bocht ’80 zich op. Murat Ozcan schoot een vrije trap knap in de kruising in de 66ste minuut; 1-3. De Bocht geloofde er weer in en drukte Waalre op eigen helft. Toch was het Waalre die uit de counter scoorde in de 71ste minuut via Luuk Ooms; 1-4 In de 75ste bracht Thijs van Dongen de Bocht weer in de wedstrijd met een prachtige omhaal; 2-4. Hierna leek Ahmet Gurel de aansluitingstreffer te maken maar zijn inzet ging net naast. De Bocht ging meer risico nemen waardoor Waalre in de slotminuten nog tweemaal kon scoren via Rogier Schellens (86) en Lowie van Kuringen (88). Eindstand 2-6. Een dik verdiende overwinning voor Waalre.