De Bocht ’80 net niet tegen Rood Wit ‘67; 3-2 verlies

In de 15de minuut kwam De Bocht op 0-1 voorsprong door een eigen doelpunt van Roel van de Vorst. Rood Wit kwam in de 26ste minuut op gelijke hoogte door doelpunt van Jordi van Leeuwen. Nick Lucassen maakte er vervolgens 2-1 van in de 35ste minuut wat tevens de ruststand was. Rood Wit kwam op 3-1 in de 80ste minuut door een afstandsschot van Jordi van Leeuwen. Drie minuten later werd het 3-2 door een treffer van Murat Ozcan. De tijd daarna was voor De Bocht tekort om nog een punt mee naar Oirschot te nemen. Eindstand 3-2.

Rood Wit startte fel en incasseerde in de derde minuut al een gele kaart door Gabby Gijzen omver te schoppen. In de 15de minuut zette Elo Turksma goed druk waardoor Roel van de Vorst een eigen doelpunt scoorde; 0-1. Kort daarna een goede redding van Bocht keeper Desley Fonken. Thanh Nguyen schoot de bal net naast in de 25ste minuut na een mooie combinatie met Elo Turksma. Een minuut later kwam Rood Wit op gelijke hoogte via Jordi van Leeuwen. In de 27ste minuut een grote kans voor Rood Wit die maar net naast ging. In de 35ste minuut verscheen Nick Lucassen vrij voor doel en prikte eenvoudig de 2-1 binnen. Op slag van rust werd er nog een doelpunt afgekeurd van Rood Wit.

Tien minuten na rust een mooie kans voor Taner Ozkan die zijn schot net naast zag gaan. Tien minuten voor tijd een raak afstandschot van Jordi van Leeuwen; 3-1. De wedstrijd leek hiermee gespeeld maar De Bocht gaf niet op. Een mooie combinatie van Thanh Nguyen en Simon Hendriks leidde tot een kans voor invaller Rick van Osch die zijn inzet in de handen van de keeper zag belanden. Drie minuten voor tijd een vrije trap van Harm van den Bosch waarvan Murat Ozcan profiteerde; 3-2. De Bocht probeerde nog langszij te komen maar dat lukte niet. Wederom geen punten. Eindstand 3-2.