De Bocht ’80 krijgt deksel op de neus; 2-1 verlies van Broekhoven

Broekhoven startte sterk en kwam in de 15de minuut terecht op voorsprong door Alex de Bree. Harm van den Bosch maakte de gelijkmaker in de 36ste minuut. De tweede helft domineerde De Bocht ’80 maar kreeg de bal niet in het doel. Twee minuten voor tijd ging de bal op de stip. Ricardo Verheijden redde maar uit de rebound scoorde A. Zeegers. Eindstand 2-1.

Broekhoven startte fel. In de vijfde minuut moest Ricardo Verheijden al gestrekt op een pegel van Alex van Bree. Diezelfde van Bree krulde in de 15de minuut de bal in de bovenhoek; 1-0. Na een half uur ging Broekhoven in een lager tempo spelen waardoor De Bocht beter in de wedstrijd kwam. Harm van den Bosch schoof in de 36ste minuut de bal knap in de lange hoek; 1-1. Dat was tevens de russtand.

Na rust nam de Bocht ’80 het initiatief en creëerde het diverse kansen. Patrick Broks zag zijn schot in de 50ste minuut via de kruising over gaan. Vijf minuten later een prima combinatie tussen Wesley Henraath, Marcel van de Wouw en Murat Ozcan door het centrum. Ozcan zag echter zijn schot naast gaan. In de 60ste minuut had Thijs van Dongen de 2-1 op zijn schoen maar 1 tegen 1 tegen de keeper mistte hij. De Bocht ging vol voor de winst wat ten kostte ging van de organisatie achterin. Drie minuten voor tijd trad de bekend voetbalwet in werking. Broekhoven counterde waarna Mark van Gardingen zijn tegenstander aantikte waardoor de bal op de stip ging. Ricardo Verheijden redde maar uit de rebound scoorde A. Zeegers; 2-1. Bart Hermsen moest drie minuten later de gelijkmaker maken maar van twee meter afstand van de doellijn schoot hij vol op de keeper. Eindstand 2-1. Een zure nederlaag voor De Bocht ’80 dat minstens één punt had verdiend.