De Bocht 80 komt net tekort tegen WSJ; 3-2

Net als vorige week toen De Bocht ook tegen WSJ speelde was het spel prima maar bleven de punten achterwege. Door een misverstand in de verdediging stond de Bocht al na vijf minuten met 1-0 achter, het was Andrew van de Wouw die profiteerde. Gelegenheids-spits Roel van de Ven maakt er 1-1 van in de 13de minuut na goed aangeven van Elo Turksma. De bal ging volledig onterecht op de stip (overtreding buiten de 16 meter) in de 15de minuut. Harrie Hesselberth benutte deze buitenkans; 2-1 wat tevens de ruststand was.

Na rust creëerde WSJ drie prima kansen in tien minuten maar keeper Edwin der Kinderen liet zich niet passeren. In de 54ste minuut een kans voor Elo Turksma en in de 58ste minuut kon de keeper van WSJ de bal net corner tikken op een inzet van de prima spelende Mark van Dongen. In de 60ste minuut maakte WSJ er 3-1 van door een treffer van Yannick Hofkens. Twee minuten later stond het al 3-2 door een treffer van Murat Ozcan na goed doorspelen van Elo Turksma. Hierna zette De Bocht alles op alles om langszij te komen maar dat lukte niet. Een gelijkspel was dik verdiend geweest maar de Bocht moest met lege handen huiswaarts keren. Volgende week is de laatste wedstrijd van het seizoen en speelt De Bocht thuis tegen Broekhoven.