De Bocht ’80 kent geen grenzen

Op 14 mei (Hemelvaartsdag) organiseren we een spectaculaire dag met als thema “De Bocht ’80 kent geen grenzen”. Tijdens deze dag is er van alles te zien en te doen op ons sportpark aan de Oude Grintweg. Vanaf 13.00 zijn we open en de entree is gratis.

Zorg dat je erbij bent. Dit wil je niet missen!!!!!

Helikoptervlucht

HelikopterDe helikoptervluchten zijn volledig uitverkocht. Planning van de helikopter kun je hier vinden. Zorg dat je je 30 minuten voorafgaand aan je vluchttijd meldt op het terrein.

Dropzone XL

Dropzone XL

Je kunt een vrije val maken vanuit de Dropzone XL. Je wordt met een hijskraan in een bakje omhoog getakeld. Daarna moet je naar beneden springen aan een touw. Daarvoor moet je wel over stalen zenuwen beschikken! Voor slechts 10 euro kun je de sprong van je leven maken. Wil je zeker zijn deelname? Schrijf je dan vooraf in op deze pagina!

Trial motor crosser

Een trial motor crosser komt stunten op zijn motorfiets. Hij rijdt over auto’s en boomstammen. Een adembenemende show die je zeker niet mag missen.

Demonstraties en shows

Over het gehele terrein zijn er nog diverse demonstraties van:

Politiehond

  • Showmodel Trucpulling
  • Showmodel Dakar Truc
  • Spectaculair show met politiehonden
  • Judo Clinic
  • Ook kun je meerijden in een buggy en een trike
  • Een motorcrosser komt zijn stunts vertonen

PSV LegendaryLegendary

Om 18.00 uur speel de Bocht ’80 een wedstrijd tegen PSV Legendary.  Diverse PSV veteranen kunnen we verwachten op ons sportpark. Wat dacht u van: Eric Addo, Berry van Aerle, Gilles de Bilde, Ernie Brandts, Björn van der Doelen, Luc Nilis, Chris van der Weerden. Deze namenlijst is nog onder voorbehoudt. Een week voorafgaand aan de wedstrijd wordt dit definitief bekend gemaakt.

PSV-Legendary

Feest in de tent met Tygo Nendels

Na een grensverleggend programma en hopelijk een fantastische wedstrijd tussen PSV en de Bocht sluiten we af met een feestje in de tent met een optreden van Tygo Nendels en DJ Ferry van Gestel.