De Bocht ’80 houdt punten in eigen huis tegen Casteren; 2-1

Foto’s van de wedstrijd zijn terug te vinden op de site van de TrompetterCup

De Bocht ’80 beleefde een vliegende start. Al in de 2e minuut kan het de score openen. Murat Ozcan geeft een bal voor vanaf rechts en Michael van den Heuvel kan eenvoudig bij de tweede paal binnen tikken. Voor de rust is de Bocht ’80 de betere partij en kan het nog enkele kansen creëren. Daaruit vallen geen doelpunten.

Na de rust komt Casteren sterker uit de kleedkamer. Een kwartier na rust wordt dat bevestigt door een doelpunt van Roy van der Meer. Een vrije trap wordt voor de goal bij de Bocht ’80 door de muur geschoten. Vervolgens wordt er niet uitverdedigd en kan hij de bal binnen schieten. In het laatste kwartier weet de Bocht ’80 zich te herpakken. Het kan enkele kansen creëren. In de 78e minuut leidt dat tot een doelpunt. Marcel van de Wouw tikt de bal bij de eerste paal pinnen uit een corner. In de laatste minuut komt de Bocht ’80 met de schrik vrij. Een vrije trap van Casteren kan door keeper Edwin der Kinderen via de lat weggewerkt worden.

Eindstand 2-1. De Bocht ’80 krijgt loon naar werken. Volgende week staat de derby tegen LSV uit Lenisheuvel op het programma.