De Bocht ’80 geeft wedstrijd uit handen tegen Weebosch; 1-3 verlies

De Bocht ’80 speelde een prima eerste helft en stond bij rust verdiend met 1-0 voor door een treffer van Elo Turksma. Na rust gaf De Bocht ’80 de wedstrijd in twee minuten uit handen In de 53ste en 54ste minuut scoorde Weebosch tweemaal via Ruud Jansen en Sjors de Backer. De eindstand van 1-3 werd bepaald door Luc Hoeks in de 70ste minuut.

De Bocht ’80 kwam ijzersterk uit de startblokken. Al in de eerste minuut vlamde Murat Ozcan op doel maar de keeper van Weeebosch stond goed opgesteld. In de 12de minuut schoot Simon Hendriks net over op aangeven van Elo Turksma. In de 21ste minuut het eerste wapenfeit van Weebosch, Sjors de Backer zag zijn inzet net voorlangs gaan. In de 28ste minuut ging de bal op de stip nadat Thanh Nguyen werd gevloerd. Elo Turksma benutte de penalty bekwaam; 1-0. Op slag van rust had Simon Hendriks de score moeten verdubbelen maar dat lukte net niet. Ruststand 1-0. Een dik verdiende voorsprong voor De Bocht ’80.

Na rust ging het mis voor de Bocht ’80. In de 53ste minuut leed De Bocht ’80 dom balverlies op het middenveld waarvan Ruud Jansen profiteerde; 1-1. Een minuut later speelde Sjors de Backer drie man van De Bocht uit waarna hij knap de 1-2 binnen schoot via binnenkant paal. Murat Ozcan moest geblesseerd van het veld en voordat De Bocht gewisseld had scoorde de Weebosch tegen tien man via Luc Hoeks in de 70ste minuut de 1-3 wat tevens de eindstand was.