De Bocht ´80 en Tongelre delen de punten; 1-1

De Bocht ´80 en Tongelre waren goed aan elkaar gewaagd. De Bocht startte sterk en opende terecht in de 11de minuut de score middels een kopbal van Mark de Wit. In de 24ste minuut kwam Tongelre op gelijke hoogte via een zeer fraaie vrije trap van Dioum Boubou. Na rust creëerde de Bocht nog enkele kansjes maar scoorde niet. Eindstand 1-1.

Thanh Nguyen kreeg in de vijfde minuut een goede kans die via bovenkant lat over ging. Drie minuten later een prima voorzet van Bart Hermsen op Thijs van Dongen die zijn voet net niet tegen de bal kreeg. In de 11de minuut kwam de Bocht verdient op voorsprong. Een corner van Murat Ozcan was perfect op maat waarna Mark de Wit met zijn hoofd de 1-0 scoorde. In de 19de minuut een grote kans voor Tongelre. Dioum Boubou schoot van dichtbij opm doel maar Wart Kattevilder redde knap en Marcel van de Wouw voorkwam met een knappe sliding de rebound. In de 24ste minuut schoot Dioum Boubou de bal uit een vrije trap snoeihard bovenin de kruising; 1-1. Hierna ging het spel tot aan de rust gelijk op.

Acht minuten na rust een goede voorzet van Bart Hermsen op Mark de Wit die te zacht in schoot. In de 67ste minuut een grote kans voor De Bocht ’80. Thijs van Dongen strandde op de keeper na een mooie diepe bal van John Termeer. In de 75ste minuut moest Marcel van de Wouw geblesseerd het veld verlaten. Twee minuten later een kans voor Dialo Boubacan die gehinderd door de hard werkende Patrick Broks zijn inzet over zag gaan. Hierna kon de wedstrijd elk moment in het voordeel van beide teams worden beslist en bleef het spannend tot de laatste minuut en werd er veel strijd geleverd maar niet meer gescoord. Eindstand 1-1.