De Bocht ’80 en Casteren na 70 minuten in evenwicht; 1-1

Op een spekglad veld kwam De Bocht ’80 via Thanh Nguyen op 0-1 voorsprong in de 68ste minuut. Twee minuten later stond het al 1-1 door een treffer van Jochem Roefs. Hierna was het einde wedstrijd. Scheidsrechter Stefan Verhoeven stuurde de grensrechter van de Bocht ’80 weg waarna hij de wedstrijd zonder grensrechter wilde hervatten. Beiden teams wilde dat er een grensrechter werd aangewezen maar dat liet de scheidsrechter niet toe waarna hij besloot de wedstrijd te staken.

De Bocht ’80 was de betere partij en kreeg haar eerste kans na acht minuten. Elo Turksma schoot net naast. Vijf minuten later kopte Tijn van Heertum de bal net over het doel van Casteren. In de 20ste minuut voorkwam Mark van Gardingen met een sliding een doelpunt van  Casteren spits Diel Pasmans. Bart Hermsen schoot na een half uur spelen net voorlangs en Gabby Gijzen schoot op slag van rust ook net mis. Ruststand 0-0.

De Bocht startte de tweede helft sterk. Thanh Nguyen passeerde in de zesde minuut zijn tegenstander en legde de bal prima voor waarna Mark van Dongen zijn kopbal net voorlangs zag gaan. In de 60ste minuut mocht Jacco van Doormalen alleen op doel af waarna Bocht keeper Desley Fonken de bal bekwaam pareerde. In de 65ste minuut moest Desley Fonken weer gestrekt op een inzet van Yimo Tiryaki. Uit de counter schoot Tijn van Heertum net naast na een mooie combinatie met Mark van Dongen. In de 68ste minuut kreeg De Bocht waar het recht op had. Gabby Gijzen gaf een mooie steekbal op Mark van Dongen die de bal verlengde waarna de keeper van Casteren op het gladde veld uitgleed en Thanh Nguyen de bal binnen kon schieten; 0-1. Lang mocht De Bocht niet genieten van deze voorsprong. In de 70ste minuut een glijpartij in de 16 meter van De Bocht waarvan Jochem Roefs profiteerde; 1-1. Hierna was het einde wedstrijd. Scheidsrechter Stefan Verhoeven stuurde de grensrechter van de Bocht ’80 weg wegens commentaar op de leiding waarna hij de wedstrijd zonder grensrechter wilde hervatten. Beiden teams wilde dat er een grensrechter werd aangewezen maar dat liet de scheidsrechter niet toe waarna hij besloot de wedstrijd te staken. Stand na 70 minuten 1-1 in een sportief duel.