Carnavalsbal een groot Succes

Zaterdag 23 januari. B-speelster Marit Fonken nam het initiatief voor een Carnavalsbal bij De Bocht ’80. We hebben inmiddels de wetenschap dat dit voor herhaling vatbaar is. Wat een Avond zeg!!!

Carnavalsicoon Norbert Fonken opende de avond en gaf het woord aan Voorzitter Edwin Baeten die Marit Fonken bedankte voor de organisatie en CV Rond de Mert en CV Skon Orregat van harte welkom heette met in het bijzonder stadsprins Richard.

Baeten droeg daarna het scepter over aan Prins Mike Boessen die tijdens Carnaval de zeggenschap heeft over De Bocht ’80. Boessen wordt bijgestaan door Vorst Ivo Rooijakkers en Adjudant Mart Strik. Een gouden Trio!! Met een eigen carnavalsvereniging genaamd CV De Gloeiende Sigaar heeft Oirschot er een mooie vereniging bij. Let goed op deze CV tijdens het echte Carnaval.

Nadat prins Mike dun Urste de menigte had toegesproken opende in een volle kantine  de dansgarde van CV Rond de Mert de avond. DJ Ferry gaf daarna vol gas en het werd knotsgezellig in de kantine tot in de kleine uurtjes.

Rond de Mert en Skon Orregat sloten de avond af met toch wel het verzoek aan De Bocht ’80 om dit initiatief erin te houden en daarmee een bijdrage te leveren aan Carnaval in Oirschot dat best een ‘boost’ kan gebruiken. Aan CV De Gloeiende Sigaar zal het niet liggen.

Prins Mike

 

Dansgarde