35 jaar vv De Bocht ’80

In 2015 bestaat onze vereniging 35 jaar. Bij de Bocht ’80 is het een goed gebruik om elk lustrum groots te vieren in het weekend van Hemelvaart. Dat gaan we dit jaar doen onder het motto

“De Bocht ’80 kent geen grenzen”

op 14, 15, 16 en 17 mei 2015. Leg deze data vast in je agenda, want het wordt een spectaculair evenement!

Inmiddels is de feestcommissie druk bezig om een grensverleggend programma op poten te zetten. Een aantal dingen kunnen we jullie al verklappen. het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 14 mei: Themadag

Dit wordt een spectaculaire middag vol actie en entertainment.  Voor de jeugd zijn er diverse kermisattracties. Wat dacht u van een helikoptervlucht, een hondenshow en demonstraties van diverse Sporten. Voor de inwendige mens zijn er allerlei ‘Grensoverschrijdende’ gerechten en dranken te verkrijgen. Aan het einde van de middag speelt de Bocht ´80 tegen niemand minder dan PSV Legendary. ’s Avonds draait Feest DJ Ferry de knoppen open in de feesttent.

Vrijdag 15 mei: Oirschot Cup voor de jeugd

Al enkele jaren organiseren we de Oirschot Cup voor de Jeugd in de kerstvakantie. Dat is de afgelopen jaren zeer succesvol geweest. Dit jaar organiseren we het niet in de zaal, maar spelen we het buiten tijdens het jubileum feest. Dit gaan we combineren met ons traditionele penalty toernooi.

Zaterdag 16 mei: Oirschot Cup & Feestavond

Overdag barst de strijd om de Oirschot Cup los. De vier voetbalverenigingen uit de gemeente Oirschot: Oirschot Vooruit, Spoordonkse Boys, Beerse Boys en de Bocht ’80 nemen het tegen elkaar op.

’s Avonds is er een grote feestavond met optredens van Henk Bernard en Henk Dissel. Feest DJ Ferry draait tussen de optredens door. Dit spektakel mag je niet missen!

Henk Dissel Henk Bernard

Zondag 17 mei

Op zondag sluiten we de feestweek af met het familie toernooi. Teams spelen op een klein veld 7 tegen 7. De teams bestaan uit kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s. Het gezelligste toernooi van het jaar.

Na afloop van het toernooi is de trekking van de grote loterij. Wie gaat er met de hoofdprijs van 1000 euro aan de haal?