De Bocht ’80 verspeelt 2 punten tegen FC Drunen; 2-2

Door een kopbal van Thijs van Dongen in de 41ste minuut stond het 1-0 bij rust. Thanh Nguyen verdubbelde de score in de 53ste minuut. Leroy van Mierden schoot in de 55ste minuut de 2-1 binnen. In de 89ste minuut kopte  Kevin van Boxel de 2-2 binnen waarna de Bocht nog een doelpunt maakte in blessuretijd die afgekeurd werd wegens buitenspel.

De Bocht 80 domineerde de eerste helft en creëerde diverse kansen. Lars Fonken draaide zich perfect vrij in de 17de minuut waarna Gabby Gijzen de bal net over schoot. In de 23ste minuut een mooie diepe bal van Mark van Gardingen op Thijs van Dongen die 1op1 met de keeper naast schoot. Drie minuten later een identieke situatie. In de 32ste minuut een vrij trap van Elo Turksma, waarna Thanh Nguyen uit de rebound de bal op de paal schoot. In de 39ste minuut een mooie steekbal van Thijs van Dongen op Thanh Nguyen die de bal vervolgens naast schoot. In de 41ste minuut was het wel raak. Thijs van Dongen kopte de bal binnen. Ruststand 1-0.

Na rust een prachtige diepe bal in de 53ste minuut van Wesley Henraath op Thijs van Dongen die op de keeper stuitte. Lars Fonken lette goed op en legde de bal uit de rebound panklaar voor Thanh Nguyen die de 2-0 maakte. Hiermee leek de wedstrijd gespeeld. Echter twee minuten later stond het al 2-1 door een prachtig afstandschot van Leroy van Mierden. In de 62ste minuut kon Thijs van Dongen net niet profiteren van een verkeerde terugspeelbal. In de 71ste minuut schoot Thijs van Dongen nog op de lat. Dan volgt de bekende voetbalwet. Als jezelf niet scoort doet het de tegenstander. FC Drunen hanteerde continue de diepe bal via de keeper. In de 89ste minuut viel de bal goed en kopte Kevin van Boxel de 2-2 binnen. In blessuretijd scoorde de Bocht nog wel maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Wederom onnodig twee punten verspeelt. Volgende week speelt de Bocht uit tegen Gloria UC.