De Bocht ’80 onderuit tegen Irene; 5-1

Zondag 22 april. Voor rust domineerde De Bocht ’80 en kwam het verdiend op 0-1 voorsprong uit een vrije trap van Murat Ozcan in de tiende minuut. In de 20ste minuut kwam Irene langszij door een treffer van Brian Hellings en tien minuten later werd het 2-1 door een treffer van Mark van Griensven. Hierna creëerde De Bocht prima kansen om de wedstrijd te laten kantelen maar het vizier van Thijs van Dongen stond niet op scherp vandaag. Ruststand 2-1.

Na rust trok Irene de wedstrijd naar zich toe en liep het uit naar een 5-1 overwinning door treffers van Leszek Cieslinski in de 27ste minuut en twee treffers van Rob Groenendaal in de 28ste en 41ste minuut. Op basis van de tweede helft een verdienende overwinning voor Irene.